Velkommen til bolig & hjem…

Indret din bolig med Feng Shui

Feng Shui er ikke et abstrakt eller mystisk udtryk, som mange nok umiddelbart tror. Det er et kinesisk begreb, som er ca. 4000 år gammel anvendt teori. Feng Shui betyder “Vind og Vand” og handler dybest set om at indrette sit hjem med balance.

Historien bag Feng Shui

Feng Shui handler også om at finde en balance i dit liv, hvor du trives med dine omgivelser. Det kan muligvis lyde unaturligt og alternativt, men der er faktisk noget om det. Hvis ikke du har balance i dit liv, har du det heller ikke i dit hjem. Hvis du ikke har balance i dit hjem, har du det heller ikke i dit liv.

Energi strømmer

Dit hjem er det sted du føler dig mest velbefindende, derfor har det stor betydning for både dig, din familie og dine gæster, at du indretter din bolig, således det føles varmt og velkomment. Feng Shui begrebet tror man på, at der strømmer energi igennem boligen, ved hjælp af dufte, lys, hørelse, bevægelse og følelse, som gør dig glad. Der er ikke en fast manual for hvordan du indretter dit hjem med Feng Shui, det handler om at indrette din bolig med elementer, som gør dig positiv.

Du kan tydeligt finde ud af om dit hjem indeholder negativ eller positiv energi. Først og fremmest skal du finde ud af hvordan du dybest set føler dig i din bolig. Er det et rart sted at opholde sig, eller er det knap så rart. Hvis din bolig primært er mørk, rodet, kompakt giver det associationer til et sted, som ikke er specielt rar at opholde sig i. Det du kan gøre er, at rode op i disse negative energier. Det gør du ved at rydde op regelmæssigt, gøre rent, male væggene i hvid eller lyse farver. Få nogle blomster og planter, som giver direkte liv i din bolig. Det kan godt være en længere proces, men det vil skabe bedre energi for både dig og din bolig.

Hvis du mangler inspiration til Feng Shui i din bolig, kan du følge med her:

Gæsteværelse

Lav et hyggeligt rum for dine gæster. Have pænt pyntet med sengetæpper, blomster og billeder på vægge, så det føles rart at være.

Køkken

Når der findes god balance i køkkenet, er der en afslappende stemning og god hygiejne. Gem karklude væk, og hold bordet rent. Derved skabes der let god energi i et køkken.

Soveværelse

Det kan være en god idé at have et opryddet soveværelse, hvor det føles behageligt at være i, trods de korte timer man er der. Have par-ting i rummet, to vaser med to blomster, to puder, to lys osv.

Entré

En entré skal byde gæster velkommen. Det er i den anledning er det en god idé, at have en entré, som har god belysning, levende som elektroniske. En hyggelig entré har god plads til overtøj og sko.

Du kan finde yderligere inspiration på http://boligmagasinet.dk/ eller inspiration til julepynt på http://www.boligensmuligheder.dk/g%C3%B8r-dit-hjem-klar-til-jul/.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Indret din bolig med Feng Shui”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.